"Ons mooie dorp daar aan het Scheldestrand"

Schaatsen

 

De ijsbaan van Stavenisse bevindt zich onder aan de stoofdijk en wordt elk jaar volgepompt met water in de hoop dat er genoeg vorst zal komen om deze baan te kunnen gebruiken. Er is een clubhuis aanwezig, en er staan meerdere bankjes om uw schaatsen onder te binden. Onze organisatie zal met borden aangeven wanneer de baan geopend is en met de hulp van vrijwilligers wordt de baan steeds aangeveegd. Verder zal de organisatie u van een warm hapje en drankje voorzien en worden er sfeervolle lampjes opgehangen. Kortom, veel gezelligheid! Als de mogelijkheid er is worden er tevens schaatswedstrijden georganiseerd op deze baan. 

Vaste leden van Eendracht Bindt mogen gratis gebruik maken van de ijsbaan. Anderen worden verzocht lid te worden van onze vereniging of een eenmalig toegangsbewijs te kopen (heel seizoen geldig)

Ook de jaren dat er niet geschaatst kan worden blijven er vaste kosten doorlopen, denk aan de huur van de baan van Staats Bosbeheer, het maaien en volpompen van de baan, en de administratie. Tevens hebben we al eens een kunstijsbaan ingehuurd voor de jeugd. Uw lidmaatschapsgeld blijft dus goed besteed.